Home

dinsdag 13 juni 2017

Ster!

Oei, oei.. wat is het al een tijd geleden dat ik hier iets heb laten zien! We hebben het afgelopen weken zo druk gehad dat bloggen en haken er gewoon bij in schoot. Zo'n 8 weken terug hebben we de hele voor- en achtertuin op de kop gezet. Alles er uit met de kraan en toen zaten we in de rommel. Bijna elk vrij uurtje hebben we er in gestoken en afgelopen weekend was de tuin dan eindelijk zo goed als klaar, zo blij mee!

Dus nu weer ruimte voor bloggen en haken. Ik heb afgelopen weken wel gehaakt aan een bestelling, die ga ik jullie nu laten zien.


Deze muziek-ster haakte ik voor een baby op komst. Het was nog een verrassing wat het ging worden dus werd er gekozen voor een mooie mint groene tint en zand/beige.
Ik haakte met Muskat van Drops, dubbeldraads met naald 5.

Er komt snel nog een blogberichtje aan, want ik heb een tijdje terug ook nog de gestreepte omslagdoek van ByClaire gehaakt en.... ik ga aan de slag met een nieuw Dinsdag Poppendag project, wordt vervolgd dus!  Tot snel!

6 opmerkingen:

 1. Ik ben benieuwd naar je blogs, vooral naar de poppendag-project.

  Lieve-Groetjes,
  Verie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie ster heb je gehaakt! Ook ik ben benieuwd naar je poppenblogbericht :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk dat je er weer bent, ja je kunt niet alles tegelijk, ik weet er alles van! De ster is leuk geworden en we wachten gewoon even op je andere berichten :) Groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Tuinieren is ook leuk maar kost inderdaad veel tijd.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Benieuwd naar je tuin! ;-)
  De ster is heel leuk.
  Fijn weekend, Sigrid x

  BeantwoordenVerwijderen

Heel erg bedankt voor je berichtje, ik lees ze graag!