Home

zondag 23 juli 2017

Lief cadeautje

Mijn beppe (oma) is jarig en wordt 91 jaar en is gek op haken en breien, helaas kan ze het zelf niet meer goed zien, maar ik kan haar niet blijer maken dan met een zelf gehaakt cadeautje ;) 
Dus haakte ik een harthanger voor haar, leuk voor aan haar deur in het verzorgingshuis. 


Ik haakte het hart met Drops Air kleur Naturel en haaknaald 5.
Dit garen is heel luchtig en wat pluizig door de merinoswol en super zacht omdat het voor 70% bestaat uit Alpacawol. 


Om het geheel nog wat lieflijker te maken haakte ik er nog een bloemetje op voorzien van een houten knoopje. Ik maakte een ophang lus van houten kralen, past perfect bij het blanke knoopje. Ik haakte nog zo'n zelfde bloem voor aan de verpakking. (deze foto vertikt het om goed op m'n blog te komen ;) haha) 
Voor het patroon van het hart, klik hier, vorig jaar haakte ik ze ook al eens in andere kleurtjes. 
Klaar om kado te geven! 
Fijne zondag allemaal! 4 opmerkingen:

 1. Oh, dat is lief en heel mooi geworden!
  Ik weet alleen niet of de garen-keuze wel de juiste was: straks willen alke bewoners de deur van je oma (nou ja, het hartje dan) aaien en knuffelen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel mooi en lief geworden. Ja, dat lijkt me echt erg, als je graag handwerkt en het lukt niet meer. Gelukkig kan wel genieten van wat jij nog voor haar maakt. 91 is dan ook een hele leeftijd, alsnog van harte gefeliciteerd met je oma's verjaardag. Groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh wat leuk, zo'n lief hartje voor je oma. Mijn oma zit nu ook in het rusthuis en opa is er net 90 geworden. Misschien ook een leuk idee om voor mijn oma te maken... Mooi gedaan met de kraaltjes en de verpakking ook!
  Groetjes, Sigrid

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Happy Birthday to your grandma! The crochet heart is a very sweet gift, and so nicely wrapped. Your grandma will be very happy. Have a good week!
  Nata xxx

  BeantwoordenVerwijderen

Heel erg bedankt voor je berichtje, ik lees ze graag!