Home

zondag 27 september 2015

Mille-Colori rokje

Wat een prachtig garen is dit toch; Mille Colori van Lang Yarns! Zag het al verschillende keren voorbij komen op blogs, maar nog nooit zelf iets mee gehaakt.. tot nu! 



Ik kwam hier het patroon tegen van dit rokje gehaakt met het prachtige Mille Colori garen. Dus meteen een bol besteld in kleur nr 51 en aan de slag gegaan. Het haakt heerlijk weg dit garen en je wordt meteen blij van de kleurtjes en het prachtige verloop daar van. 



Een ketting van lossen door de bovenste rij stokjes en een paar leuke kwastjes er aan maakt het helemaal af! 
Het rokje is nog iets te groot voor onze kleine meid, maar in de winter past ze 'm vast! 

Fijne dag allemaal! 

6 opmerkingen:

  1. In dat rokje gaat jouw kleine meid de winterdagen helemaal opvrolijken volgens mij! Het ziet er inderdaad heel prachtig garen uit, leuk gehaakt!
    Groetjes, Sigrid

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja dat denk ik ook Sigrid! Het garen is inderdaad erg mooi, dankje ;)

      Verwijderen
  2. Hoi Nienke, dit blogberichtje heeft me voor mijn nieuwste project geïnspireerd. Ik vind het zo'n ontzettend lief rokje. Voor mijn 2 jongens hoef ik het niet te haken, maar gelukkig vindt mijn nichtje van 6 het wel heel mooi. Nu moet ik nog doorhaken om het voor haar verjaardag af te krijgen. Met al die nopjes gaat het wat langzamer dan ik vewacht had. :)


    Groetjes,
    Karin

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi Karin,
    Wat leuk!
    Het is echt een leuk rokje om te haken, kost wel wat tijd inderdaad ;)
    En die van jou moet ook een stuk groter dan die van mij!
    Succes! Ben benieuwd naar het resultaat.

    Groetjes Nienke

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoi Nienke, Ik ben dit rokje ook aan het haken en ik heb een vraagje. Heb je dit met dubbele draad gehaakt of gewoon enkel? Ik ben bezig met enkele draad en haaknaald 4. Het wordt bij mij zo los, terwijl ik normaal redelijk strak haak en meestal een grotere naald nodig heb. Dus nu twijfel ik of ik gewoon een kleinere haaknaald moet nemen, of dat het de bedoeling is om met dubbele draad te haken.
    Alvast bedankt voor je reactie!

    Groeten Lisanne

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi Lisanne,
      Leuk dat je dit rokje ook haakt! Ik heb 'm wel gehaakt met naald 4 en gewoon enkele draad. Ik zou dan gewoon naald 3.5 pakken, dan komt het vast goed ;) Ben benieuwd naar je rokje als het klaar is, blog je ook?

      Groeten Nienke

      Verwijderen

Heel erg bedankt voor je berichtje, ik lees ze graag!