Home

dinsdag 7 juni 2016

Rammelaar uiltje


Ik wilde nog een klein cadeautje haken voor bij een gekocht kraamcadeautje en kwam dit leuke uiltje tegen. Het is een koop patroon van Matawi, hier te vinden.

Ik haakte er nog een klein lapje bij die ik vastnaaide op een houten ring. Daarna het uiltje vastgenaaid op het lapje,.. dat ging niet zo gemakkelijk! Het uiltje bleef veel te veel wiebelen.  Na heel wat gepruts en uithalen zat het uiltje eindelijk vast, en ik maar niet snappen wat ik fout deed haha! Soms kun je zo prutsen met iets heel simpels, is vast herkenbaar. 


Is het niet een leuk setje zo? 
Pssst... Floortje heb ik stiekem toch gehouden!


Ik ga even snuffelen bij de andere poppendag berichtjes en verder haken aan een nieuw projectje daar later meer over! Fijne dag!!

4 opmerkingen:

 1. Leuk klein uiltje en je mag best iets voor jezelf houden hoor ;-)
  Weggeven is leuk, maar dat hoeft niet steeds. Ik ben benieuwd wat je nu gaat maken. Groetjes en een fijne week, Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hey Nienke,
  Wat een schattig klein uiltje. En het is best wel eens fijn om iets zelf te houden ;-). Ik ben benieuwd naar je volgende project. Fijne avond nog.

  Lieve groetjes,
  Emily
  (casacreaemilia.blogspot.nl)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha, groot gelijk dat je Floortje hebt gehouden. Ze past gewoon helemaal bij jou. Wat heb je dat leuk verzonnen; uiltje aan de rammelaar vast...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat je koos om Floortje te houden kan ik heeeel goed begrijpen, zou ik ook doen, maar de rammelaar vind ik keileuk, knap hoe je hem aan de ring vastmaakte, een heel mooi cadeau!
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen

Heel erg bedankt voor je berichtje, ik lees ze graag!