Home

dinsdag 26 april 2016

Granny deken en een bloemetje

Eigenlijk zou ik vandaag een poppenupdate plaatsen.. maar er is weinig nieuws over Bina. Ze heeft een sjaal gekregen en één handje.. Had afgelopen week niet zoveel zin in het haken aan Bina. Dus heb ik een aantal toeren gehaakt aan de granny blanket!
De deken die ik haak van alle bollen acryl die ik van m'n oma heb gekregen. Meer daarover kun je hier lezen. 


Ik haak geen granny stripes, maar afwisselend 5 vasten en 5 stokjes. Het wordt een echte regenboogdeken, alle kleurtjes door elkaar. 

Ook haakte ik nog een bloem naar het patroon van Annemarie Arts die ik zag in een aflevering van koffie en wol. Annemarie haakt elke aflevering een andere bloem zodat ze aan het eind van het seizoen een vaas vol bloemen heeft. Ik wil alleen gerbera's haken in roze tinten zodat het een rustig boeket wordt. 


Ik ga weer even haken aan m'n deken. Fijne Koningsdag morgen allemaal! 

4 opmerkingen:

  1. Geen poppennieuws moet ook een keertje kunnen, niks mis mee. De vorderingen van je grannydeken willen we natuurlijk ook wel zien, je kreeg hele toffe kleurtjes wol van je oma, dit wordt een vrolijke deken! De bloemen van koffie en wol vind ik leuk, maar helaas ben ik geen haakfanaat.
    rita

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja het zijn prachtige kleuren inderdaad! Zelf kies ik eigenlijk nooit zulke kleuren bij elkaar, maar vind dit toch wel erg vrolijk! Hopelijk volgende week weer poppennieuws ;)

      Verwijderen
  2. Die deken wordt leuk!! Zeker omdat er een betekenis achterzit, met het garen van je oma. En ik vind de kleurtjes ook heel mooi. Ik haak ook nog veel met oud acrylgaren van mijn moeder. Dat zijn originele kleuren vind ik.
    Het bloemetje is ook leuk, en ik zou het ook rustig houden, dan past het misschien beter ik je interieur.
    Groetjes, Sigrid

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja klopt vind ik ook! En ik vind het ook veel zachter op de een of andere manier.
      Het haakt heerlijk weg!

      Verwijderen

Heel erg bedankt voor je berichtje, ik lees ze graag!